Vår arbeidsplass

Vi som jobber på Kappahl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil. Men vi har alle samme drivkraft: å gi mange mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag blir vi inspirert av kundene våre. Vår jobb er å gi dem det samme tilbake.

KappAhl Co-Workers and store

Det er sosialt og fartsfylt å jobbe på Kappahl – vi er en av Nordens største motekjeder med nesten 400 butikker og ca. 4 000 ansatte, og det skjer alltid noe her. Vi jobber med alt fra design og salg til markedsføring og distribusjon, og sammen selger vi hundretusener av plagg hver eneste dag.

Det finnes en spesiell Kappahl-ånd i veggene hos oss. Den har utviklet seg over lang tid og gjennomsyrer alt vi gjør. Kappahl-ånden handler om miljøet og kreativitet. Og mot og positiv energi. Og vi ønsker ikke å forstyrre den. Vi har alle et felles mål: At enda flere skal finne sin stil hos oss.

Våre verdier er Inclusive, Courageous & Joyful.

Kappahl – ett sted å høre til

For å møte de mange medarbeiderne vi har i dag og de mange potensielle medarbeiderne som vi vil at skal jobbe hos oss i fremtiden gir Kappahl ett løfte til våre medarbeidere. Løftet er svaret på alle ønskene vi har avdekket og vi oppsummerer det unike med arbeidsplassen Kappahl:

Vi gir deg: Retten til alltid å være deg selv. Kappahl – et sted å høre til.

Kappahl skal gi inspirerende arbeidsopplevelser og arbeidsoppgaver som bidrar til Kappahls utvikling og suksess, samt at du får muligheter til å utvikle deg hos Kappahl, på dine vilkår. Du bidrar med engasjement og yrkeskunnskap til ditt teams og Kappahls fortsatte fremgang.

Kappahl vokser med sine ansatte

Salesassistant at KappAhl.Hos Kappahl har vi troen på våre ansatte. Når våre medarbeidere får vokse – både profesjonelt og personlig – vokser Kappahl.

Derfor gir vi våre medarbeidere muligheten til å utvikle seg hos oss. Sju av ti lederstillinger rekrutteres internt, og vi investerer i opplæring og personlig utvikling – enten det handler om å bli sjef, være en dyktig selger eller muligheten til å jobbe utenlands.

Å være en arbeidsplass der medarbeiderne trives og ser muligheter, er også viktig for oss. Derfor er vi glade for at mange velger å bli lenge hos oss og gir Kappahl som arbeidsplass høy karakter.

På Kappahl jobber vi med ulike ting på ulike steder, men vi har samme drivkraft: å gi mange mennesker muligheten til å være velkledde.

Og vi er stadig på jakt etter kreative kolleger som deler våre verdier og som ønsker å utvikle seg og vokse sammen med oss.

Som medarbeider hos oss får du:

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.