Om oss

Mye har skjedd siden vi startet å selge kåper i en kjeller for snart 70 år siden. I dag har vi rundt 360 butikker og er en av Nordens ledende motekjeder. Men visse ting endrer seg aldri; innsikten og omsorgen for våre kunder. For oss handler mote nemlig om kun én ting – deg.

Kappahl-teamet består i dag av 4 000 kollegaer på 400 arbeidsplasser i ni land. Over 90 prosent av oss er kvinner og vi finnes på alle nivåer i selskapet. Vi har alle ulik bakgrunn, alder, kunnskaper og klesstil. Vår felles drivkraft er å tilby mote som passer livet for mange mennesker og livsstiler.

Mote som passer livet

Vi har et bredt sortiment for alle livets anledninger – fra de gode og positive øyeblikkene til de mer utfordrende – med våre fem varemerker: Kappahl (Woman, Man og Kids), XLNT, kay/day, Minories og Newbie.

Fashion fit for life.

Vårt løfte er å designe fin og prisgunstig mote som passer mange ulike mennesker, og ulike måter å gjennomføre hverdagen på. En mote som er laget for å leve i. Vi tilbyr mote som passer deg og livet ditt, uansett hvordan det ser ut.

Bærekraftmerket mote på KappAhl

We exist to celebrate diversity in everyday life.

For oss hos Kappahl er mangfold i hverdagen mye mer enn bare klærne vi designer, hvordan du ser ut eller hvor du kommer fra. For oss er mangfold retten til å være den du er og retten til å leve ditt liv akkurat som du vil. Vi synes at mote med mangfold er en mye morsommere og mer interessant mote. På samme måte som vi synes at et samfunn med mangfold skaper et rikere og mer spennende samfunn for alle.

Vi hyller mangfoldet i hverdagen!

Vi lytter til våre kunder

Vi lytter til våre kunder og spør regelmessig om hva dere synes. Når vi designer våre kolleksjoner, baserer vi vårt arbeid på innsikt fra våre kunder og deres tanker om livet generelt og mote spesielt. Hos oss er det deg – akkurat slik du er – som er idealet.

Vi vil støtte deg, både i hverdagen og i din personlige stil. Vi vet at du vil at mote skal føles riktig og være fin, behagelig og funksjonell. Derfor designer vi klær som passer deg, og som får deg til å føle deg vel.

Vi hjelper deg med å finne riktig stil

Det er vårt kall å inspirere og hjelpe deg til å finne din egen personlige stil. Vi vil gi deg selvtillit til å prøve nye ting, uten å gå deg vill i motejungelen. Det gjør vi ved å gi deg inspirasjon, støtte og veiledning for dine valg. Så spør oss gjerne når du besøker våre Kappahl-butikker. Vi står klare til å gi deg svar på alle tenkelige spørsmål og motedilemmaer.

Vi er der du er. Hundretusenvis av kunder besøker oss hver dag. Vi har rundt 400 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen – og vi fortsetter å vokse. Vil du heller handle på nett, så finnes vår Shop Online i alle markeder, samt i Danmark.

Vi synes at det skal være enkelt og morsomt å kle seg fint. Derfor har vi vår kundeklubb med flere millioner lojale medlemmer.

80 prosent produseres  i mer bærekraftige materialer

Bærekraft er en selvsagt del av Kappahl. Ansvarsfull mote som føles riktig, både for de som bruker klærne og for verden rundt oss.

I dag produseres 80 % av sortimentet i mer bærekraftige materialer, og vi selger millioner av mer bærekraftige plagg hvert år. Målet er at 100 prosent av vår mote skal produseres av mer bærekraftige materialer senest innen år 2025. Men vi vil gå enda lenger og gjøre enda mer. Et mål er å halvere hvert plaggs klimaavtrykk innen år 2026.

Vi elsker økologisk bomull og vi arbeider for at all bomullsdyrking skal bli mer bærekraftig. Vi fokuserer også på å skape bedre arbeidsvilkår for alle som jobber for oss. Og vi vil drive vårt selskap med så liten miljøpåvirkning som mulig.

Ansvarsfull mote som føles riktig, både for de som bruker klærne og for verden rundt oss.

Hos oss finner du mote som passer livet. Uansett hvordan du velger å leve det.

Velkommen inn til Kappahl.

(Visste du at navnet Kappahl stammer fra vår grunnlegger Per-Olof Ahl? Han fikk tilnavnet "Kapp-Ahl" da kåpebutikken hans i Göteborg ble en suksess på 1950-tallet. Kappa = kåpe på norsk).

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.