Karriere hos oss

Kappahl tror på våre medarbeidere. Deres lidenskap og kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Derfor gir vi våre medarbeidere muligheten til å utvikle seg, både personlig og profesjonelt.

KappAhl Salesassistant and store

Sanna kom til Kappahl som praktikant, og tre år senere jobber hun som designer i vår barneavdeling. Hajrudin begynte som lagermedarbeider på vår distribusjonssentral. Etter å ha deltatt i et internt opplæringskurs for butikksjefer, ble han sjef på en av våre butikker i Göteborg – og i dag er han også mentor for andre nyansatte butikksjefer.

Sanna og Hajrudin er eksempler på hvordan en karriere i Kappahl kan se ut.

Ta neste steg hos oss

Vi er overbevist om at lidenskapen og kunnskapen til våre medarbeidere er nøkkelen til vår suksess. Dette ønsker vi å ta vare på. Vi kan for eksempel tilby nye prosjekter eller arbeidsområder for dem som ønsker å ta det neste steget hos oss. Eller en sjanse til å bytte over til ledersporet.

Som en tommelfingerregel skal sju av ti sjefsstillinger hos oss rekrutteres internt. Det at Kappahl er et internasjonalt konsern, åpner også opp for muligheten til å jobbe i utlandet. Vi ønsker å gi alle våre fantastiske medarbeidere muligheten til å utvikle seg.

Som en tommelfingerregel skal sju av ti sjefsstillinger hos oss rekrutteres internt.

Intern opplæring på alle nivåer

Medarbetare - KappAhl butik

Utvikling hos oss som samsvarer med vår virksomhet og dit den er på vei. Men det er også tilpasset medarbeidernes personlige behov og forutsetninger.

Vi ønsker å hjelpe våre medarbeidere med å bli enda bedre på det de gjør og gir dem støtte under utviklingsprosessen – for eksempel gjennom å sette opp personlige mål for jobben og fremtiden hos oss.

Kappahl kan først vokse når våre medarbeidere får utviklet seg.

Vi investerer i intern opplæring på alle nivåer. Vi holder kurs og opplæring for våre medarbeidere i vårt opplæringsprogram, Kappahl Academy, innen for eksempel salg og service. Vi har ledelsesprogram og løpende utviklingsinitiativer for både nye og mer erfarne sjefer. Alle nyansatte får opplæring, og nye butikksjefer får en mentor til å støtte seg til og ha som samtalepartner.

Å gi våre medarbeidere muligheten til å utvikle seg er en del av vår bedriftskultur. Og Kappahl kan kun vokse når våre medarbeidere vokser.

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.