bakgrund alla hjärtans dag bakgrund alla hjärtans dag

Utvalgte gavetips for alle

Feire Valentine's Day.

gul mönstrad blus lila flätad väska gul mönstrad blus lila flätad väska

Ny kolleksjon

The spring edit.

Blomstrende favoritter

Floral favourites.

25% på bh & truser

Gjelder ikke sport-bher. Tilbudet gjelder t.o.m. 7/2 i butikk og online. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

25 kr til Kors på halsen for hver t-shirt

Love is all we need.

20% ekstra på alt Salg

Gjelder tom. 30/1 i butikk & online. Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Klær til din nyfødte baby

Hi! I´m new here.

Oppdag vårens farger

Spring emotions.

Oppdaterte nyheter til herregarderoben

Wardrobe refresh.

Våre tilbud

Gå ikke glipp av aktuelle tilbud og rabatter hos Kappahl.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Klær på nett og i over 360 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 360 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!