Dressjakker dame

Kompletter garderoben med en stilsikker dressjakke eller blazer. Her finner du vårt sortiment med dressjakker for alle sesonger og anledninger. Velg blant mange fine stiler, farger, mønstre og passformer. En dressjakke matcher du like bra til jeans som til kjole. Hos KappAhl har vi dressjakker og blazere for alle mulige anledninger og modeller som passer mange ulike kropper og størrelser. 

Klassisk dressjakke med velsydde detaljer

Dressjakken er et plagg som er vel verdt investeringen. Med en dressjakke blir du alltid velkledd og stilsikker uansett om du bruker den på jobb, fest eller fritid. Og fordi dressjakken er et klassisk plagg varer den lenge og er like anvendelig selv under skiftende trender. Et perfekt tidløst plagg med ekstra lang levetid i garderoben.

Den klassiske varianten er ofte lett figursydd med silkeaktig for og velsydde detaljer som for eksempel klaffelommer eller innsydde lommer. Dressjakken kan ha ulike typer slag, brede eller smale med både avrundet og rettvinklede kanter. Dessuten finnes det både korte og lange modeller, samt enkeltspente og dobbeltspente varianter. Splitt og mansjetter er også viktige detaljer som påvirker helheten.

Oversized er nytt og spennende
I det siste har den overdimensjonerte dressjakken,”oversized” som den gjerne kalles på engelsk, blitt stadig mer populær. Den gir et litt mer avslappet uttrykk og skaper et spennende og ikke minst trendy antrekk sammen med for eksempel slitt denim. Brett gjerne opp ermene for en avslappet stil med karakter. 

Elegant dress eller ikonisk blazer? 
Dressjakken gir deg en elegant dresslook sammen med en velkledd bukse. Men du kan også bruke den som blazer til jeans, skjørt eller chinos. En fargerik mønstret blazer eller en med litt struktur i stoffet blir et ekte stilikon som passer til det meste. Dressjakken er ganske enkelt alltid ett sikkert kort i garderoben. Handle din favoritt hos oss. Vi har en rekke fine modeller og varianter å velge blant. Se vårt utvalg både på nett og i butikk hos KappAhl.