Babyklær med smarte funksjoner.

Hele vårt babysortiment består av myke og behagelige plagg laget i sertifisert bomull og resirkulert polyester. Materialer som bruker mindre av jordens ressurser enn konvensjonelle materialer. Ganske enkelt med mindre dårlige ting, laget for mer.

Smarte funksjoner  Hvilke materialer?

Doble knapperader.

Vokser babyen din også så det knaker? Vi forstår. Nettopp derfor har vi utstyrt mange av våre fine bodies med doble knapperader. Og vips! – så har bodyen vokst til en ny størrelse. Det synes vi er smart både for miljøet og for stressede foreldre. Tenk på å la dine egne babyplagg arves videre når deer blitt for små, så bidrar vi til å redusere avtrykket på planeten vår. Én body av gangen.

Oppbrettbare mansjetter.

Dette er bare så smart! Oppbrettbare mansjetter på armer og ben gjør at du raskt og enkelt forlenger størrelsen på dine babyklær, så de kan brukes lenger. Da slipper du å kjøpe nytt like ofte og vi bruker mindre av jordens verdifulle ressurser.

Toveis glidelås.

Bleiebytte midt på natten? Eller når du er på farten? Da er det fantastisk med en pyjamas som har en glidelås som kan åpnes i begge ender. Både praktisk, raskt og smart. Og forhåpentlig fører det også tillitt mer søvn og hvile... zzz.

Sertifisert bomull.

Vi lager alle våre babyklær i behagelige materialer som er myke mot den ømtålige huden. Og vi velgerfor det meste GOTS-sertifisert bomull; enten økologisk bomull eller bomull som er i konverteringsprosess til å bli økologisk.* Hvorfor? Jo, fordi den økologiske bomullen dyrkes helt uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte råmaterialer (GMO), noe som blant annet fører til forbedret jordkvalitet, økt biologisk mangfold og et velfungerende økosystem. Alle våre babyklær er dessuten GOTS-sertifiserte. Ganske enkelt et godt valg for deg og babyen din.

*Bomull som er i konverteringsprosess er i ferd med å omstille fra konvensjonell til økologisk jordbruk, noe som normalt tar ca. 3 år. Ved å velge bomull i konverteringsprosess kan vi hos Kappahl støtte og hjelpe bøndene under omstillingen fra konvensjonell til økologisk bomullsdyrking.

Resirkulert polyester.

Ved å velge plagg som er laget av resirkulert polyester bruker vi mindre av jordens verdifulle ressurser. Det krever mindre kjemikalier, vann og energi å produsere og bidrar til reduserte utslipp av CO2. Materialene vi benytter for å produsere resirkulert polyester kommer fra plastavfall og restavfall fra industrien. I stedet for å kastes, kan materialet brukes på nytt og bli til en varm og behagelig jakke til din lille baby. Bli med på vår reise mot et mer sirkulært kleskonsum.