Design som elskes i generasjon etter generasjon.

Vårt ønske er at hvert Newbie-plagg skal bære vakre minner videre fra barn til barn, minner som ett etter ett veves inn i sømmene. Newbies plagg er laget for å elskes og arves, og skape nye herlige minner for neste barn. Langs hvert skritt på veien jobber vi hardt for å redusere vår påvirkning på planeten.

Ta hand om dina kläder Ta hand om dina kläder

Ta vare på klærne dine.

  Slik holder plaggene lenger.
 1. Behandle flekker med én gang, så de ikke fester seg i stoffet.
 2. Vask bare når det er helt nødvendig. Heng heller til lufting utendørs.
 3. Vask på skånsomt program med lav temperatur.
 4. Bruk vaskepose for å beskytte ømtålige materialer.
 5. Vask plaggene med innsiden ut.
 6. Bruk miljøvennlig vaskemiddel og unngå skyllemiddel.
 7. Heng til tørk ute i skyggen eller innendørs.
 8. Oppbevar hvert plagg på best mulige måte
 9. Lær deg å reparere små hull og rifter.
Tyger att älska igen Tyger att älska igen

Stoffer som kan elskes igjen.

Når vi produserer klær, legger vi alltid inn litt ekstra margin for at materialet skal holde. Ofte blir det noen meter stoff til overs. Vakre stoffrester som vi tar godt vare på for å skape nye Newbie-plagg, klare til å elskes igjen. De blir til Rescued fabrics – små kolleksjoner i begrenset antall som lanseres et par ganger i året. Altså plagg laget av restmaterialer som bidrar til å redusere vår klimapåvirkning. Bærekraft er, og har alltid vært, hjertet i Newbie.

Hyr dopklänning Hyr dopklänning

Lei en dåpskjole.

Vi hos Newbie jobber for et mer bærekraftig konsum, som sparer på jordens ressurser. Derfor gir vi deg sjansen til å bidra, ved å leie i stedet for å kjøpe spesielle plagg. Vi mener at det er mange plagg som ikke trenger å eies 100%, men med fordel kan deles av mange – for eksempel dåpskjolen. Vår dåpskjole er en gjennomarbeidet modell med vakre detaljer som blonder og volanger, laget i en bomullsmiks hvor bomullen er økologisk.

Second hand Second hand

Second hand.

Gi barnas favoritter en ekstra sjanse.

Har du utvokste skatter fra Newbie? La dem glede noen andre. Med vår second hand sørger vi for at plaggene får nye eiere og kan elskes videre. Dermed får klærne et forlenget og mer sirkulært liv, så de kan brukes så lenge som mulig. Lever inn dine plagg i utvalgte Kappahl-butikker.

Noga utvalda material Noga utvalda material

Nøye utvalgte materialer.

Newbie designer tidløse skatter i nøye utvalgte materialer som har mindre påvirkning på planeten vår, enn konvensjonelle. Hver enkelt søm og detalj er skapt med pasjon og omsorg, med omtanke for barna som skal bruke plaggene. All bomull er økologisk dyrket, og vi bruker så mye resirkulerte materialer som mulig.