Second hand barnkläder bebiskläder kappahl Second hand barnkläder bebiskläder kappahl

Gi barnas favoritter en sjanse til.

Har du utvokste barneklær hjemme som fremdeles har bruksverdi og glede å gi? Nå kan du ta med dine brukte barneklær fra Kappahl til en av våre utvalgte butikker, så sørger vi for at klærne får leve videre gjennom vår Second hand. Som medlem i Kappahl Club får du dessuten poeng for hvert plagg du leverer inn. Poengene gjøres om til bonus du som kan bruke når du handler hos oss. Hos Kappahl tar vi vare på klærne og sørger for at de får sjansen til å brukes igjen, så de kan elskes så lenge som mulig.

Innleveringen skjer i utvalgte butikker og kun i ukedagene. Vi tar imot brukte barneplagg fra Kappahl (med eksisterende etikett/merke) fra Kappahl, Kaxs, Minories og Newbie så lenge de er hele og rene, og klare til å brukes igjen. For at plaggene skal godkjennes bør de være sesongbaserte og kunne selges i samme periode som når de leveres inn.

Vårt butikkpersonale går igjennom plaggene når du leverer dem inn og sjekker at de er i bra stand og klare for nye eiere. Deretter selger vi dem videre direkte i butikken. Du som medlem får dine opptjente poeng registrert innen 1-2 uker etter at plaggene er mottatt. Når poengene konverteres til bonus kan du deretter benytte den når du handler online eller i butikk.

Slik gjør du:

1. Finn frem dine brukte og utvokste barneplagg fra Kappahl Kids, Kaxs, Minories eller Newbie. Sørg for at de er hele og rene, og i brukbar stand.

2.Pakk ned plaggene som har eksisterende Kappahl, Kaxs, Minories eller Newbie-etikett og er passende for sesongen.

3. Besøk en av våre utvalgte Kappahl-butikker som tar imot second hand-plagg. Se listen over hvilke butikker som tar imot plagg nedenfor.

4. Butikkpersonalet går igjennom plaggene og sørger for at de er i god nok stand og klare for nye eiere.

5. Som medlem i Kappahl Club får du poeng for hvert plagg du leverer inn. Er du ikke medlem kan du enkelt registrere deg, enten i butikk eller her på våre nettsider.

6. Dine opptjente poeng registreres innen 1-2 uker etter at plaggene er mottatt i butikken. Når poengene konverteres til bonus kan du deretter benytte den når du handler online eller i butikk.

Bonusrefusjon - Kappahl & Newbie

Kappahl

Babyklær & yttertøy baby (str. 44-80) 1000 p (25 kr)

Barneklær (ekskl. yttertøy) (str. 86-170) 1000 p (25 kr)

Barn yttertøy (str. 86-170) 2000 p (50 kr)

Kaxs overall/parkdress (str. 86-140) 3000 p (75 kr)

Newbie

Babyklær inkl. yttertøy baby (str 44-80) 1000 p (25 kr)

Barneklær (str. 86-128) 1500 p (37,5 kr)

Barn yttertøy (str. 86-128) 3000 p (75 kr)

Hvilke butikker tar imot brukte plagg?

Kappahl Amfi Borg
Kappahl CC Gjøvik

Kappahl Oslo City
Kappahl Ski Storsenter
Kappahl Strømmen Storsenter
Kappahl Trondheim Torg