Ekstra lekevennlige jeans

Denim fit for play.

Hei alle små kneslitere, treklatrere og kråkestupende skøyere. La oss presentere jeans som er perfekte for allslags lek & moro. Alt fra myke og behagelige joggerjeans til våre ekstra tøffe og slitesterke tough knee-jeans. Og selvsagt også alle andre modeller som blir barnas herlige hverdagsfavoritter. Oppdag vårt brede sortiment av ekstra lekevennlige jeans.

Tough wear-jeans Joggerjeans Reparasjonslapper Se alle jeans

Tough wear-jeans.

Kjære små kneslitere! Vi presenterer jeans som er forsterket med slitesterk Cordura®. I tillegg til at deer supersterke er de også superbehagelige å ha på seg. Og de varer leeenge... Så bare fortsett å leke, vi fikser resten.

Handle tough wear-jeans

Joggerjeans.

Mer behagelige jeans enn dette finnes ikke. Perfekte til å stupe kråke i. Eller bare hoppe, klatre og danse. Joggerjeans er en av våre mest populære modeller, og akkurat som navnet er de supermyke som joggebukser med en kul denim-look. Ganske enkelt jeans som alle barn jubler over.

Handle joggerjeans

Hull på kneet, rift i baken?

Eller kanskje du bare vil gi dine jeans en personlig stil? Våre fine reparasjonslapper lar dine favoritter leve lenger. Stryk enkelt på og fortsett å være snill mot klærne dine.