Final sale

Opptil 70% rabatt

Røde priser gjelder i butikk & online. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Priser og utvalg kan variere i butikk og online.

bakgrund alla hjärtans dag bakgrund alla hjärtans dag

Utvalgte gavetips for alle

Feire Valentine's Day.

25 kr til Kors på halsen for hver t-shirt

Love is all we need.

Funksjonsplagg & yttertøy

Kaxs i allslags vær.

Behagelige baseplagg

Soft basics  3 for 2.

Nyheter fra Woxo 720°

Where the action is.

Klær til din nyfødte baby

Hi! I´m new here.

Forleng livet til luciaklærne.

Spre gleden videre og lever inn dine gamle luciaplagg og julekostymer hos oss! Takk for at du bidrar til en mer sirkulær jul.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Barneklær i størrelse 44-170 til hverdag, skole og fest finner du online & i butikk hos Kappahl

Fine klær gir glade og fornøyde barn. Hos Kappahl har vi et godt utvalg klær til baby og barn, som passer alt fra lek og fest til skole og fritid. Her finner du mengder av deilige, slitesterke og moteriktige plagg både på nett og i butikk.

Hos Kappahl finner du blant annet myke favoritter fra Newbie, baseplagg i bomull, yttertøy, vind og vanntette funksjonsplagg og skallplagg fra Kaxs Proxtec og oppdatert mote fra Rükie og Woxo. Vi har både nyheter, baseplagg, bestselgere og testvinnere i størrelse 44-86, 86-128 og 134-170. Basen til barna bygger du med topper, t-shirts, gensere, jakker og cardigans i deilige kvaliteter. Kombiner gjerne med kule jeans, chinos, leggings, shorts og skjørt efter behov. Til festlige anledninger, feiringer og høytider har vi mange flotte kjoler, bukser, blazere og dresser å velge blant. Og til hyggelige kosestunder når barna slapper av hjemme er morgenkåper, fine nattkjoler og morsomme pyjamaser perfekte valg. Kompletter med fint badetøy, UV-klær, sportsplagg, undertøy, treningklær og kult tilbehør som luer, votter, belter, vesker og sokker. Vi har det meste til baby, små og store barn, tweens og tenåringer.