Skjørt dame

Skjørtet er et tidløst og anvendelig plagg som passer alle sesonger og anledninger. Her finner du mengder av skjørt i ulike modeller og lengder: kort skjørt, blyantskjørt, prissert skjørt, fotsid skjørt, miniskjørt og jeansskjørt. Match gjerne skjørtet med topp, bluse eller genser – stilen velger du selv. I vårt sortiment har vi  mange farger, mønstre og materialer å velge blant. Finn ditt skjørt hos oss, vi har et bredt utvalg størrelser fra S til 3XL (str 34-54). 

Skjørt - et allsidig og elsket plagg med mange muligheter

Skjørtet er et ekte universalplagg som forsterker din look og gir en feminin touch. Hva er ditt favorittskjørt? Hos KappAhl har du mange modeller å velge blant, med alt fra maxiskjørt og blyantskjørt til jeansskjørt og fotside varianter, volangskjørt og andre vide modeller.

Stilrent med jeansskjørt og blyantskjørt
En klassisk og alltid like aktuell variant er nettopp blyantskjørtet som gir en stilren linje takket være sin kroppsnære og ettersittende form. Hvis du foretrekker en mykere og mer romantisk stil er blondeskjørtet eller et vidt tyllskjørt fine alternativer. Til hverdags er jeansskjørtet en ideell og trofast følgesvenn. Det passer like godt både til festbluse og t-shirt. Hvilken stil du vil skape avhenger av hvordan du velger å style den.

For deg som elsker vidde
Liker du vide skjørt? Et fint plissert skjørt gir en spennende effekt takket være sine mange smale legg. En klokkeformet eller a-linjeformet modell er smal oppe men har en videre form nede. Det samme gjelder volangskjørtet som med sine bølgende detaljer skaper et fint og romantisk uttrykk.

Maxilangt eller kortkort?
Skjørt kommer i mange ulike lengder fra maxilange modeller til korte miniskjørt som fremhever bena dine. De kan også ha ulik passform –stramme skjørt som fremhever formene dine og tynne skjørt som ofte har fint fall. For deg som vil skape et fargerikt uttrykk er det mønstrede skjørtet et ideelt valg. Match den med ensfarget topp eller vær våga log kombiner mønstret med mønstret for herlige kontraster.

Hos KappAhl har vi mange ulike skjørt i sortimentet. Vi hjelper deg gjerne med å finne en modell som fremhever dine beste sider. Handle online eller finn dine favoritter i en av våre mange butikker.