Badetøy dame

Å handle badetøy skal være en fornøyelse, og hos KappAhl er det lett å fine en modell som passer deg. Vi har mange modeller å velge blant, uansett om du er på jakt etter bikini, badedrakt eller tankini. Vi byr et bredt utvalg i mengder av ulike farger og mønstre. Handle stilsikkert og bærekraftig badetøy i størrelse XS-3XL (str 34-56). 

Vi har fint badetøy for alle kropper og behov.

Rolige dager ved bassenget, deilige strandferier eller lange økter i svømmehallen? Vårt flotte badetøy finnes i mange ulike modeller som passer for alle anledninger og behov.

Every body is a beach body
Mote har ingen størrelse. Nettopp derfor lager vi badedrakter og bikinier som tar hensyn til din kropp – ikke omvendt. Målet er at du skal se fantastisk ut uansett form, figur, størrelse og alder. Vi hjelper deg til å finne den modellen som fremhever dine beste sider. Elsk din egen kropp, den er din trofaste følgesvenn. Og den er der for deg i all slags vær – ikke minst på stranden.

Shaping-badetøy gir fine former
Badetøy kommer i mange stiler og utførelser. Hvis du er en aktiv svømmer ser du kanskje etter en badedrakt som er ettersittende og behagelig dekkende. Badetøy med shaping-effekt bidrar til å holde inn magen og fremheve dine former. Bruker du større størrelser? Ikke noe problem, vi har badetøy for alle figurer og former med viktige funksjoner som forsterkede bh-bånd og større cuper.

Bikini for soltilbederen
For deg som er ekstra glad i solen er en bikini det aller beste alternativet. Hvilken bikinimodell er din favoritt? Hos KappAhl tilbyr vi mange fine og behagelige modeller. Miks og match ulike overdeler som trekantbikini push-up-bikini med tilhørende bikinitruse som brief, tanga, boxer og high waist. Kompletter gjerne looken med en luftig strandtunika og sandaler. Du finner flere alternativer i vårt sortiment med badetøy for kvinner.

Tankini på fler ulike måter
En tankini er et litt mer påkledd alternativ til bikini som består av singlet med tilhørende truse i badevennlig materiale. Tankinien gir deg også muligheter til å variere din personlige stil. Match singleten med et vidt skjørt, så har du straks en avslappet og moteriktig sommerlook. 

For de som har litt sart hud anbefaler vi dekkende badetøy som beskytter mot solens skadelige UV-stråler. Hos KappAhl finner du et bredt utvalg av sesongens badetøy sammen med mengder av andre aktuelle dameklær. Handle online eller finn dine favoritter i en av våre mange butikker.