Vi som jobber her

På Kappahl har vi ca. 4 000 kolleger i ulike deler av verden som jobber med alt fra design og salg til markedsføring og IT. Sammen selger vi hundretusener av plagg hver dag. Uansett hva vi jobber med, har vi én ting til felles: vi setter kundene våre i sentrum.

Her møter du noen av våre medarbeidere.

Designer Jonna Söderberg

Om meg

Navn: Jonna Söderberg
Jobber som: Designer for Woman.
Interesser: Familie, venner, musikk og innredning
Inspirasjon: Jeg inspireres av alt fra mennesker med stort engasjement til fine farger og former i naturen. Et vakkert bilde eller en bra melodi. Ting som berører meg, engasjerer meg og skaper følelser.
Min stil: Gjerne store gensere og plagg med gjennomtenkte detaljer. Jeg er veldig glad i den enkle bærekraftige moten som har lang levetid.

Min jobb

Som designer jobber jeg sammen med andre designere i avdelingen for Dame, og vår creative designer for å finne aktuelle overliggende influenser og analysere trender og samfunnsendringer som vi føler kan være med å inspirere våre kunder. På bakgrunn av dette skaper vi et sortiment for sesongen i nært samarbeid med innkjøpere, mønsterdesignere og assistenter. Jeg velger ut ulike stoffkvaliteter og vasker, og tegner skisser sammen med min assistent. Passform og silhuett er viktige nøkler for å skape en vellykket design, så jeg jobber også tett med min mønsterdesigner for å utvikle mønstre og mål. Underveis gjennom hele prosessen med å utvikle et nytt og aktuelt sortiment, så gjør jeg endringer og tilpasninger i samarbeid med min innkjøper. Det er viktig at alle er enige og har samme syn på form og funksjon.

I tillegg til å jobbe på en arbeidsplass hvor jeg får utløp for mine kreative sider, så liker jeg å samarbeide tett med et team som vi gjør her hos Kappahl. Dessuten har selskapet et verdisyn og en målsetning som stemmer godt med mine egne synspunkter, spesielt innen miljøspørsmål og menneskerettigheter. Jeg er stolt av alt arbeidet som gjøres hos Kappahl innen disse områdene.

 Det er veldig inspirerende for meg å jobbe i et team som har samme mål, og sammen kunne skape best mulige resultater. Alle i teamet vårt har spesialkompetanse innen ulike områder, noe som er helt nødvendig for å skape et optimalt sluttprodukt – og riktig timing i forhold til marked og trender. Og så er det jo både en bonus og en glede å ha så mange herlige kollegaer rundt meg på jobben, med mye smil og latter som gir energi!"

«Jeg ser på hver kunde som en venn som trenger hjelp»

Petteri Nyman - KappAhl

Om meg

Navn: Petteri Nyman.
Stilling: Selger på Kappahl i Finland.
Interesser: Se på fotball, trene på treningsstudio, løpe.
Inspireres av: «Å hjelpe kunder finne riktig plagg og se hvor takknemlige de blir.»
Min klesstil: Preppy casual. «Jag liker vår Hampton Republic 27-kolleksjon».

Min jobb

«Jeg elsker jobben min som selger! Selv liker jeg å kle meg fint og se bra ut. Det har jeg alltid gjort, og nå får jeg jobbe med det hver dag.

Jeg er også flink til å få kontakt med mennesker og elsker å snakke og spøke. En god ting er å se på hver kunde som en venn som trenger hjelp. Nylig hjalp jeg for eksempel en kunde som var på utkikk etter noe å ha på seg til middagsfest. Hun hadde ventet til siste liten og ble utrolig fornøyd med klærne jeg foreslo. Å få positive tilbakemeldinger fra kundene betyr mye – det er veldig gøy å se hvor fornøyd de blir når de har funnet de riktige produktene.

Som selger er det viktig å være fleksibel. Du må være villig til å stoppe med det du gjør når en kunde trenger deg. Man kan alltids fortsette å henge opp de nye plaggene i butikkene senere, men kundene våre skal få hjelp med en gang!

Butikken har et bra team som jobber sammen og vi har mange fine kunder. Alle dager er ulike – det finnes ingen vanlige dager på jobben når du er selger. Vi få ofte høre fra kundene at de liker Kappahls rimelige priser og gode service. Derfor kommer de tilbake gang på gang.»

Som selger er det viktig å være fleksibel. Man kan fortsette å henge opp nye plagg senere, men kundene våre skal få hjelp med en gang!

«Å ha et stort nettverk i flere land er kjempegøy»

Anders Tandberg Business Controller på KappAhl i NorgeOm meg

Navn: Anders Tandberg.
Stilling: Business controller på Kappahls kontor i Norge.
Interesser: Familie og barnas aktiviteter, friluftsliv.
Inspireres av: «Å se resultatet av arbeidet vi gjør.»
Min klesstil: «Jeg er jo økonom, så jeg bruker ofte blå skjorter. Jag liker vår Hampton Republic 27-kolleksjon».

Min jobb

«Jeg liker både tall og å jobbe med mennesker – så jobben som business controller passer meg veldig godt.

Jeg jobber med alle Kappahls butikker i Norge og deltar i utvikling av budsjetter og overvåker nøkkeltall. Hvis en butikk for eksempel ikke har den salgsveksten vi forventer å se, går vi inn og ser på hva som kan være årsaken. Hvordan ser butikken ut? Har de for lite varer? For mye varer?

Vi overvåker butikkene i Norge på alle områder og analyserer avvik og gir støtte for å løse dem. Vi er en liten organisasjon her på kontoret i Fredrikstad, så arbeidsoppgavene er veldig varierte.

I løpet av de årene jeg har jobbet på Kappahl, har jeg blitt enda mer interessert i detaljhandel. Jeg har lært mye om vår bransje og hva som er viktig for Kappahls virksomhet. Selv om vi ikke jobber i butikk, fokuserer vi alltid på kundenes behov og interesser.

Jeg har daglig kontakt med butikksjefer, regionsjefer og kolleger i andre land. Det er kjempegøy og inspirerende å møte mange mennesker og ha et stort nettverk i flere land. Hos Kappahl kan alle utvikle seg.»

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.