Markeder

Kappahl er en av Nordens ledende motekjeder med ca. 360 Kappahl- og Newbiebutikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia. Hundretusener besøker oss hver dag, i butikk og online. Hovedkontoret ligger i Mölndal i Sverige, og vi har kontorer i salgslandene våre og alle våre store produksjonsland.

Ca. 360 butikker i fem land

Kappahl har ca.360 butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, alle under egne varemerker. Sverige er det største enkeltmarkedet. Hundretusener velger å besøke våre butikker hver dag.

Voksende nettsalg

Kappahl har nettbutikker i Sverige, Norge, Finland og Polen. Newbie har nettbutikker i 16 europeiske markeder. Vårt online-salg er et viktig supplement til våre fysiske butikker, og gjør at vi kan tilby våre kunder prisgunstig mote døgnet rundt. Flere hundre tusen kunder besøker Kappahl online hver dag.

Hovedkontor og lokale kontorer

Selskapets hovedkontor ligger i Mölndal, like sør for Göteborg. Her ligger også distribusjonssentralen som håndterer over 50 millioner plagg hvert år og forsyner alle våre butikker med klær.

Vi har lokale kontorer i våre salgsland med personale som tar hånd om det tette, daglige samarbeidet med våre butikker. Kappahls lokale kontorer ligger i Fredrikstad i Norge, Vantaa i Finland og Warszawa i Polen.

Egne kontorer i produksjonslandene

Kappahl eier ingen egne fabrikker, men er en av mange kunder hos uavhengige produsenter. Vi har egne kontorer i de store produksjonslandene våre – Bangladesh, India og Kina. Samlet har vi ca. 110 Kappahl-ansatte der.

Det at vi finnes lokalt, betyr at vi kan jobbe tett med leverandørene våre, besøke dem ofte og ha en bra dialog. (Mer om hvordan vi stiller krav til og samarbeider med leverandørene våre.)

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.