Gode karakterer fra medarbeiderne

8 av 10 er medarbeidernes karakter på hvor fornøyd de er på jobben. De fleste medarbeiderne anbefaler også gjerne Kappahl som arbeidsplass til venner og bekjente. Det viser vår medarbeiderundersøkelse som gir Kappahl høye og stabile tall også i år.

KappAhl Worker

I den siste undersøkelsen gir de ansatte karakteren 8 av 10 på spørsmål om hvor fornøyde de er med jobben sin hos Kappahl. Det er en svært god karakter og Kappahl har fått gjennomgående gode karakterer av sine medarbeidere i mange år.

Godt lederskap

Lederskapet hos Kappahl får karakteren 5,9 av 7. Medarbeiderne opplever at deres leder involverer dem og anerkjenner deres engasjement (5,9 av 7). De opplever at de har en god og effektiv kommunikasjon med sin leder (6 av 7), at lederen delegerer ansvar og oppgaver til dem (6 av 7) samt at deres arbeidsinnsats er viktig for Kappahl (6,1 av 7).

Undersøkelsen viser også at medarbeiderne har tillit til Kappahls arbeid med bærekraft (6,1 av 7).

Ikke tilfeldig at medarbeiderne trives 

Vi tror at våre medarbeidere trives av flere grunner. Vi jobber kontinuerlig og målrettet for å skape et positivt arbeidsmiljø og et arbeidsmiljø som oppmuntrer til kreativitet og teamfølelse.

Vi har en Kappahl-ånd som gjennomsyrer alt vi gjør og som kjennetegnes av fellesskap, energi og sterkt fokus på våre kunder. I tillegg gir vi våre muligheter til å vokse og utvikle seg, både personlig og profesjonelt – 7 av 10 leder- og spesialiststillinger rekrutteres internt.

Våre medarbeidere forteller

Vil du vite mer om hverdagen til våre medarbeidere? Her forteller noen Kappahl-medarbeidere om sine jobber og arbeidsoppgaver.

Du kan også se vår hashtag på sosiale medier, #lifeatKappahl, hvor flere av våre medarbeidere forteller om sin arbeidshverdag.

Mote som føles riktig

Make it feel right

Hvert år kjøper vi over tolv kilo klær og tekstiler hver. Men hva er det egentlig vi kjøper? I programserien «Make it feel right» ser Annika Leone nærmere på hvordan du kan få klærne dine til å føles riktige, både for deg og for kloden vår. Se alle avsnittene her

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.