Praksis & eksamensoppgave

Kappahl er et selskap i forandring. Derfor synes vi det er ekstra viktig å samarbeide med motiverte studenter. En praksisplass eller et studieprosjekt hos oss gir deg et unikt innblikk i en av Nordens ledende motekjeder og hvordan vi arbeider og tenker. Målet vårt er at vi skal lære av hverandre og utvikle oss sammen. Vi ser frem til å høre hvilke idéer og tanker du har om hvordan vi kan gjøre Kappahl enda bedre enn i dag!

Salesassistant at KappAhl and store

Praksis og læring i arbeidslivet (LIA)

I butikkene våre tar vi hovedsakelig imot praktikanter fra salgs- og handelsstudier på videregående skole samt fra videreutdanninger innen butikkledelse og visual merchandising. Vil du søke om praksisplass hos oss, kontakt butikksjefen i den butikken du er interessert i, og fortell kort om deg selv, hva du studerer og når du ønsker å gjennomføre praksis. Her finner du kontaktopplysninger til butikkene våre.

På hovedkontoret vårt tar vi hovedsakelig imot praktikanter fra tekstilstudier på universitets- og høyskolenivå. Vi tar også imot praktikanter innen en rekke andre kompetanseområder, for eksempel markedsføring, logistikk, HR, IT og kommunikasjon. Vi publiserer alle våre ledige praksisplasser her. Vi ser frem til å motta din søknad!

Har du arbeidspraksis gjennom NAV? Vi tar gjerne imot søknader til både butikkene og hovedkontoret.

I sommer- og juleperioden har vi ikke mulighet til å ta imot praktikanter.

Studieprosjekt

For studenter som ønsker å gjennomføre et studieprosjekt hos Kappahl, kan vi tilby relevant erfaring, meningsfylte arbeidsoppgaver og veiledning fra en mentor. Hvis du har en idé til studieprosjekt, vil vi gjerne høre fra deg!

Dersom du er interessert i å gjennomføre et studiesamarbeid med en av våre butikker, ta kontakt med den aktuelle butikken direkte. Her finner du kontaktopplysninger til alle våre butikker.

Ønsker du å jobbe med et studieprosjekt på hovedkontoret vårt, kontakt oss ved å søke via Ledige stillinger.

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.