Skjorter herre

Få plagg er så anvendelige og populære som skjorten. Likevel kan det være vanskelig å finne en skjortemodell som sitter bra på kroppen. Hos KappAhl vet vi hva som kreves for å designe en fin og velsittende skjorte – med detaljer, stoffkvaliteter og snitt som forsterker og fremhever din personlige stil. Vi hjelper deg med å finne en modell som passer alle dine anledninger og behov.

Skjortestørrelser

S / 37-38

M / 39-40

L / 41-42

XL / 43-44

2XL / 45-46

Linskjorter og bomullsskjorter – luftige og behagelige alternativer

Skjorten kommer i mange varianter. En bomullsskjorte er et deilig og avslappet plagg som du kan ha både til hverdags og fritid. Bruk den over en singlet eller t-skjorte til shorts eller match en tynn sommerskjorte til jeans eller chinos for sesongens mange fester. En kortermet skjorte passer også fint til varmere vær. Men aller mest behagelig i varmen er en deilig linskjorte som gir en luftig og avslappet, men samtidig velkledd look.

Skal du ha skjorten utenfor eller stukket nedi buksen?
Hvilken måte er best? Faktum er at skjorten passer til alt og er like vellykket til jeans og sneakers som til mer formelle og høytidelige anledninger med sløyfe eller slips til. En casual skjorte er best å ha utenfor buksene mens en dresskjorte er mer velkledd og passer fint under din velsydde blazer eller dressjakke stukket nedi buksen selvsagt.

Fra ensfarget til herlige mønstre
En klassisk hvit skjorte er en ekte garderobehelt som du kan stole på, men sats gjerne på flere alternativer med ulike mønstre og farger. En stripet skjorte gir et tidløst uttrykk mens en blomstrete eller paisley-mønstret er et mer dristig valg. Generelt gir både mønstre og motiver mer karakter og egenart. En rutete skjorte gir en mer sporty og trendy stil, mens en ensfarget lysblå skjorte er tidløs klassisk og kan brukes både til jeans og mer velkledde bukser. Er du ute etter en mer rocka look? Da passer den svarte skjorten perfekt.

Easy Care, Premium Quality og Cotton
Herreskjorter kommer i mange ulike modeller og passformer. Hos oss i KappAhl finner du mengder av alternativer oppdelt i tre kategorier: Easy care, Premium Quality og Cotton. Easy Care er vår samlebetegnelse på skjorter som er lettstelte og strykefrie. I kategorien Cotton finner du mange skjorter i mer bærekraftige materialer. Bra for både deg og miljøet. Premium Quality er skjorter i ekstra fine og eksklusive materialer som bomull med ekstra lange fibre. 

Slim fit for en smal silhuett
Vil du ha en smal silhuett? Da passer en slim-fit skjorte ekstra godt. Den har ofte stretch i stoffet og er både ettersittende, smidig og behagelig. En skjorte i regular fit gir en mer luftig, ledig og casual passform. Skjorter kommer også med flere ulike krager; button-down med hvor kragesnippene er knappet og cutaway krage hvor snippene er skåret på skrå er de mest vanlige variantene. Den tidløse og klassiske oxfordskjorten har ofte button-down og er laget i et spesielt bomullsstoff som består av to ulike nyanser, som oftest farget og ufarget garn, som veves om hverandre. Vårt varemerke Hampton Republic tilbyr flere herlige skjorter i denne stilen i tillegg til mange andre fine skjortemodeller til både hverdag, jobb og fest. 

Hos oss i KappAhl kan du velge mellom et bredt utvalg av både rimelige og fine skjorter. Handle online eller besøk en av våre mange butikker.