Dress for spring.

Oppdater garderoben med vårens nøkkelplagg. Vi har valgt ut noen plagg som vi liker ekstra godt nå i vår. Linjakken, den stripete genseren og lyse jeans. Plagg som får garderoben til å stråle av vårstemning og som er enkle å variere og kombinere. Her gir vi deg råd & tips til hvordan du kan bruke og style plaggene for sesongen.

The linen jacket The light denim The striped t-shirt

 

The linen jacket

Med våren kommer varmere vær og da er det deilig med en litt lettere jakke. En kortere jakke i klassisk modell i herlig linblanding er vår klare favoritt. Bruk den til jeans og match med genser eller skjorte under. Et fint og tidløst plagg som lever lenge i garderoben.

The light denim

Tid for å oppdatere garderoben med et par lyse jeans. De gir en herlig vårfølelse i garderoben, samtidig som de kan brukes helt frem til høsten, alt etter hva du matcher med. Kombiner med genser og overshirt tidlig om våren og med en fin t-shirt når sommeren nærmer seg.

The striped t-shirt

Striper går aldri av moten og er perfekt å variere antrekket med. Like fint nå som til svale sommerkvelder litt senere på sommeren. Et stilsikkert og tidløst plagg som du kan bruke til mange anledninger. Enkel å matche til både bukser, chinos og shorts.