Åpen søknad & overvåking

Finner du ingen ledige stillinger som passer deg akkurat nå? Da kan du registrere CV-en din i vår CV-database og gjøre deg tilgjengelig for oss uten å søke på en bestemt stilling. Du kan også få automatiske varsler om ledige stillinger.

Når du registrerer CV-en din i vår CV-database, vil den være søkbar for oss og du kan matches opp mot jobbprofiler i fremtidige rekrutteringer. Dersom du også velger å aktivere funksjonen «Jobbagent», vil du motta en e-post hver gang vi annonserer en stilling innen ditt område.

Først ser vi på hvem som har søkt på bestemte stillinger, så vi anbefaler at du aktivt søker på de stillingene du er interessert i. Det hender derimot at vi må fylle ledige stillinger uten å annonsere dem, og når du finnes i CV-databasen vår, kan vi matche deg opp mot dem.

Når du har registrert CV-en din, kan du til enhver tid logge deg inn på din profil og oppdatere opplysningene dine.

Registrer CV

Oppdater CV

Slett CV: Dersom du ønsker å bli slettet fra CV-databasen vår, kan du kontakte oss her.

Sende åpen søknad til butikk

Dersom du ønsker å legge igjen en åpen søknad i en butikk, kan du ta direkte kontakt med butikksjefen i den butikken du er interessert i. Her finner du kontaktinformasjon for våre butikker.

Du er også velkommen til å registrere CV-en din i CV-databasen vår. Dersom du velger å aktivere funksjonen «Jobbagent», vil du motta en e-post hver gang vi annonserer en stilling innen ditt område – en fin måte å holde oversikt på!

Slik behandler vi dine personopplysninger

Når du sender inn en søknad til Kappahl, registreres dine personopplysninger i vårt rekrutteringssystem. Dine opplysninger blir dermed søkbare for dem som arbeider med rekruttering hos oss. Vi trenger ditt samtykke for å kunne administrere søknaden din. Du må derfor – i henhold til personopplysningsloven – samtykke til at Kappahl registrerer dine opplysninger. Dette gjør du når du registrerer søknaden din. Opplysningene dine er konfidensielle, og vi vil aldri sende dem videre.

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.