Kjære KappAhl-venn,

I tider som disse innser vi at ingenting er viktigere enn helsen vår. Corona-pandemien påvirker oss alle, og hos KappAhl jobber vi intensivt for at du også i tiden fremover kan handle trygt hos oss, samt at våre kollegaer skal ha et best mulig arbeidsmiljø. Vår målsetning er at KappAhl skal fortsette å levere stilsikker mote, både nå og på lang sikt.

Med denne ambisjonen som drivkraft jobber vi for å bidra til å redusere smittespredningen og samtidig drive vår virksomhet på best mulig måte.

Vi følger alle anbefalinger fra myndighetene. Både når det gjelder enkle tiltak som å vaske hendene oftere, og hvordan vi nå må tilpasse vår virksomhet etter situasjonen. Vår grunnregel er at alle medarbeidere som er friske jobber, så lenge det ikke kommer andre anbefalinger fra myndighetene. De som føler seg det aller minste syke skal holde seg hjemme.

I våre butikker og på alle våre arbeidsplasser, tilpasser vi vår virksomhet og utfører våre oppgaver på en så trygg måte som overhodet mulig. Vi har blant annet forsterket våre hygienerutiner, utvidet vår service i Shop Online og redusert vår håndtering av kontanter.

Vi er glade for å kunne permittere våre kollegaer i stedet for å måtte ty til oppsigelser nå når handelen reduseres dramatisk. Det er mange engasjerte KappAhl-ere som må jobbe vesentlig mindre eller permitteres helt i en periode, og vi vil støtte dem i å skape en aktiv og meningsfull hverdag. Vi oppfordrer alle, både kunder og ansatte til å ta vare på helsen sin og holde seg aktive gjennom egentrening og andre aktiviteter – for eksempel ved å støtte familie og naboer. Noen velger kanskje også å jobbe frivillig for en av de veldedige organisasjonene som nå trenger ekstra ressurser og bemanning. Det kan f.eks. være Kors på halsen, Frelsesarmeen eller Frivillig.no. Eller hvorfor ikke bidra til å holde naturen ren ved å plukke søppel når du går på tur? Enkle innsatser som kan gjøre stor forskjell i disse tider.

Covid-19 har også ført til en svært utfordrende situasjon for våre leverandører og deres medarbeidere. KappAhls målsetning er, i så stor grad det er mulig, å samarbeide og etablere konstruktive løsninger som hjelper alle parter. Vi har ikke avbestilt ferdige bestillinger og vi har betalt alt som er avtalefestet. Vi har en nær dialog med våre leverandører og deltar også i ILO.sinitiativ ”Call to Action” hvor tekstilindustrien globalt samarbeider for å hjelpe og støtte de mest utsatte leverandørene.

Her på kappahl.no kan du fortsatt handle siste mote til garderoben både trygt og stilsikkert. Varene sendes til deg med posten/Bring eller du kan benytte vår tjeneste Click & Collect hvor du kan hente din bestilling i nærmeste butikk. Har du spørsmål, kontakt gjerne vår kundeservice på telefon 800 12533 eller info@kappahl.com.

Det finnes ingen fasit på hva som skjer videre, men vi hos KappAhl vil uansett tilpasse oss situasjonen og gjøre alt vi kan for å komme igjennom corona-pandemien på best mulig måte. Både sammen med deg og med hverandre.

 

Varme hilsener

Elisabeth Peregi, konsernsjef, og alle kollegaer hos KappAhl.

 

 

Vanlige spørsmål & svar

 

BUTIKK

Vi tillbyr alltid 30 dagers åpent kjøp. På salgsvarer gjelder det 14 dagers åpent kjøp og 14 dagers angerrett op online kjøp. 

 

Åpningstider

Det gjelder følgende butikker: Oslo Storo, Oslo City, Oslo, Stovner, Oslo Bryn Senter, Newbie Lambertseter,,  Oslo Strømmen, Oslo Lørenskog, Jessheim, Oslo Strømmen, Newbie.

Hvordan vet jeg hvilke butikker som har åpent? Vi prøver å holde vår butikkoversikt kontinuerlig oppdatert her: https://www.kappahl.com/nn-NO/kundservice/kundservice/finn-butikk/ Vær obs på at det kan skje endringer fort og vi ber om din forståelse for dette. Du kan gjerne ringe kundeservice så skal vi gjøre vårt beste for å finne rett informasjon fort til deg!

 

Click & Collect

  • Hvis du har bestilt en pakke med Click & Collect til i en av de butikkene som måtte stenge grunnet nye retningslinjer så skal du ha mottatt en e-mail fra KappAhl. Om du ikke har mottatt denne e-mailen så er det følgende som gjelder:

  • Dersom pakken allerede er i butikk, eller på vei til butikk, ber vi deg om å vennligst kontakte kundeservice for å forlenge hentetiden ved behov.

  • Dersom pakken ikke har blitt sendt fra vår distribusjonssentral i Gøteborg vil ordren kanselleres og du kan legge inn en ny ordre til nytt utleveringssted eller hjemlevering.

  • Click & Collect-tjenesten er midlertidig fjernet for de butikkene som holder stengt grunnet Covid-19

Kan jeg fremdeles hente min bestilling/pakke i butikk? Ja, men sjekk gjerne butikkens aktuelle åpningstider her: https://www.kappahl.com/nn-NO/kundservice/kundservice/finn-butikk/

 

Hva skjer hvis jeg ikke får hentet bestillingen min innen fristen på 10 dager?
Har du en e-handelspakke som skal hentes i butikk, så forlenger vi nå automatisk liggetiden fra 10 til 17 dager.

 

 

SHOP ONLINE

Åpent kjøp
Vi tillbyr alltid 30 dagers åpent kjøp. På salgsvarer gjelder det 14 dagers åpent kjøp og 14 dagers angerrett op online kjøp. 

 

Leveringstid

Blir leveringstiden påvirket av Covid-19 epidemien?
Det kan bli noen dag forsinket, vi håper du har forståelse for dette.

 

Henting av pakke/bestilling

Ha skjer hvis jeg ikke får hentet bestillingen min innen fristen?
Pakken ligger i 14 dager hos Posten/Bring og 17 dager i butikk. Kontakt kundeservice om du trenger å forlenge tiden dersom siste dag for uthenting ikke har passert. Ordre som ligger hos Bring, Schenker eller Posti kan vi ikke forlenge. Hvis pakken ikke blir hentet ut debiterer Bring 160NOK.

 

Returer

Kan jag få forlenget min returrett hvis jeg må være i karantene?
Ta kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg. 

 Teksten oppdateres løpende. Sist oppdatert 06 mai kl 07.54