Finn riktige jeans for deg

Jeansguide for herre

Vi synes det viktigste å velge en jeansmodell som passer akkurat deg og din livsstil, uansett trender. Synes du det er vanskelig å finne riktig jeansmodell, så ta en titt her i vår jeansguide for herrejeans. Vi vil at dine jeans skal holde lenge, både når det gjelder materialer og design. Prøv deg frem blant våre tidløse modeller og størrelser for å finne din favorittmodell. Liker du best en smal passform så velg slim jeans. Vil du ha en rett klassisk passform så velg regular. Og hvis du vil ha en vid og ekstra avslappet passform – sats på loose. Her finner du jeans som sitter bra og passer de fleste anledninger.

Passform

Dave slim.

En jeansmodell med smale ben hvor bena er ettersittende hele veien ned. Stretch gjør disse ekstra behagelige.

• Normal midje
• Behagelig stretch
• Smal passform
• Finnes i flere farger

Handle slim jeans

Hank regular.

Klassisk modell hvor bena har en rett passform hele veien ned. Passer for alle og er enkle å matche, både til kontoret og i hverdagen.

• Normal midje
• Behagelig stretch
• Rette ben
• Finnes i flere farger

Handle regular jeans

Luke loose.

Rette jeans med avslappet passform hvor bena er rette med litt vidde. Herlig og casual jeansmodell som er veldig behagelig på.

• Normal midje
• Rette ben
• Finnes i flere farger

Handle loose jeans

Alle jeans

More sustainable denim

Hva betyr
More Sustainable Denim?

Det betyr at plaggene produseres med en forbedret vaskeprosess som reduserer forbruket av vann, energi og kjemikalier. Ved produksjon benyttes 50% mindre vann og nesten 30% mindre energi sammenlignet med konvensjonell jeansproduksjon. Materialvalget er minst like viktig som mer bærekraftig produksjon. Derfor velger vi alternativer som for eksempel Better Cotton (BCI), økologisk bomull og resirkulert polyester. Vi har også jeans som inneholder PCW (post consumer waste), hvor gamle bomullsmaterialer gjenvinnes til nye fibre.

Vaskeråd

Slik tar du godt vare på dine jeans

Jeans trenger ikke vaskes spesielt ofte, det er ofte tilstrekkelig å lufte dem ved behov og punktbehandle eventuelle flekker. Les vaskerådene på plagget når det er tid for å vaske det.

Her er våre tips for å få dine jeans til å holde lenge:

1. Tøm alle lommer, lukk glidelåser & knapper og vask alltid med innsiden ut. På den måten holder fargen lenger.

2. Punktbehandle eventuelle flekker så raskt som mulig. Litt gallesåpe eller flekkfjerningsmiddel kan gjøre underverker.

3. Velg et skånsomt vaskeprogram. Det er bra både for plagget og energiforbruket.

4. Dropp skyllemiddel og velg vaskemiddel for farget tøy, det er absolutt snillest mot klærne.

5. Unngå å tørketrumle dine jeans! Heng dem til tørk i tørkeskap eller på vaskestativ.

6. Jeans trenger ikke strykes, men lett damping kan både friske opp og glatte ut en rynkete bukse.