One dress. 
Many ways. 
Endless possibilities.

Vi presenterer kjolen med uendelige muligheter. Laget for å brukes på mange måter. Gjennom sin modulære design kan kjolen enkelt endres og utvikles sammen med deg, for mange anledninger, stiler og stemninger. La oss inspirere deg til noen av dem. Vær kreativ, finn dine egne måter og – fremfor alt – bruk klærne dine mer.

Transform into celebrations.

Invitert til bryllup? Denne kjolen er som skapt for å feire. Den endres enkelt fra glitrende festkjole til todelt sett. Eller la den croppede toppen med (eller uten) puffermer bli kronen på verket til velkledde bukser. Topp kjolen med statement-smykker og høye hæler for en glamorøs look.

Change to day style.

Den modulære designen er magisk. Knapp enkelt av toppen og bruk den til jeans. Style skjørtet med en strikket genser eller jakke for en herlig lag-på-lag look. Legg til sneakers eller loafers. Uansett hva du velger er den perfekt for et variert liv fra hverdag til jobb og fest. For øyeblikkene når du vil få mest mulig ut av garderoben din.

Shift for night out.

Kl. 17.30, fredag. Akkurat slått av pc-en og på vei fra kontoret. Skjørtet skifter enkelt utseende fra lang til kort ballongmodell, match med en glitrende partytopp og litt rødt på leppene. Eller hvorfor ikke la toppen med puffermer bli førstevalget for kvelden sammen med dine favorittbukser. Kvelden er din og kjolens muligheter har bare så vidt begynt å vise seg.

Made for more. Fit for change.

Mote må utvikles. Gjennom innovative og kreative teknikker som forlenger måten vi bruker klærne våre. Og alt starter med designprosessen. Med andre ord, vi må skape mote laget for mer enn ett formål. Og bruke materialer som er produsert med mindre skadelig påvirkning på planeten vår. Sa vi forresten at kjolen er laget av resirkulert polyester? Steg for steg mot et mer bevisst motekonsum. Det var slik reisen startet for vår modulære kjole.

Slik fungerer kjolen – møt designerne.