Key trends for fall.

Si hei til høstens trender og nyheter. Her finner du nøkkelplaggene som setter stilen for høsten. Oppdaterte og fine plagg som er enkle å matche med det du allerede har. Fra den oppdaterte dressen til strikkede nyheter og glitrende materialer. Hva blir din favoritt-trend?

Se kolleksjonen

Soft tailoring.

Her møter vi den klassiske dressen i ny versjon. En avslappet men chic stil hvor vi kombinerer croppede dressjakker med vide behagelige dressbukser, og matcher med sneakers. Pinstripe-trenden med sine elegante striper er tilbake og så har vi selvsagt den hvite skjorten som passer til alt. Stilrent og behagelig til din hverdagsgarderobe.

Denim on denim.

Denim er mer aktuelt enn noensinne og nå matcher vi denim med denim. Velg gjerne både jeans og jeansskjorte i samme look så er du klar for høsten! Også jeansskjørtet, som gjerne kan være langt, er tilbake i motebildet. Match med stripete strikkegensere og dine basetopper.

Warm layer essentials.

Myke materialer og strukturer som gir et stilsikkert uttrykk med behagelig følelse. Både strikkede gensere og behagelig kordfløyel som varmer godt når høsten kommer. Match gjerne ton i ton og slipp inn de lyse nyansene også i høstgarderoben.

Shimmer, sheer and shine.

Start høsten i vår gnistrende trend med blanke flater og glitrende detaljer. Bukser og skjorter i skinnimitasjon er nyhetene som vi matcher med strikket for en fin brytnings-look. Her finner vi også blank sateng og glinsende lurex. Plagg med herlig partyfølelse som også passer i hverdagen.