En kolleksjon som frigjør deg.

Style is not a label. It's you.

For oss handler ikke stil om etiketter og regler – men om deg. Utforsk din stil sammen med høstens kolleksjon hvor du er i fokus. Bli inspirert av fire personligheter og se hvordan de styler sesongens garderobe og skaper sin egen stil.

Se kolleksjonen Bærekraft

Blend in in pink.

Høstens fargepalett lyser opp med sterke kulører som rosa og oransje. Perfekt for deg som vil skape din egen personlige stil eller matche med plagg og tilbehør som gir ekstra karakter. Strikket er et måha for høstens kjøligere dager, og selvfølgelig finner du en rekke fargesterke favoritter hos oss – som dessuten er produsert i en materialmiks med resirkulert polyester. Mer bærekraftig og i tillegg moteriktig.

Become more in less.

En sober fargeskala i harmonisk off-white tar deg mykt inn i høstsesongen, med oppdaterte trendklassikere som byr på høy motegrad. Sesongens stilrene silhuett er designet med en moderne trendy følelse – klar til å bli dine nye evige garderobefavoritter.

Stand out in black.

Plagg som du trives godt i gir deg alltid en fin og naturlig stjerneglans. En svart, ettersittende kjole i stretch er et stilsikkert kort i garderoben som passer perfekt når du både vil skinne litt ekstra og ha en behagelig følelse. Som kjolen fra vår XLNT-kolleksjon med stilrene splitter på armene som skaper det lille ekstra.

Be you in our new collection.

Det elskede ytterplagget rammer inn høstlooken og definerer din stil. Et tidløst plagg som lever med deg i sesong etter sesong. Den marineblå kåpen i ullblanding er et av høstens nøkkelplagg som enten kan gi deg en avslappet eller en mer velkledd stil, avhengig av hva du matcher til – og hvilken fargeskala du velger på tilbehøret. Et plagg som gir deg en herlig casual følelse til hverdagsjeansene, eller et mer stilrent uttrykk til høstens penbukser.

Your sustainable wardrobe.

Det er mange måter å skape en bærekraftig garderobe på. Å produsere med mer bærekraftige materialer er noe vi hos Kappahl jobber med hver dag. Men å velge et plagg som du elsker – og kanskje også deler med en annen ¬– kan også være smart måte å bygge en bærekraftig garderobe på, nettopp for deg. En garderobe du kan leve med lenge.

Shared love can last a lifetime.
Also, a shared wardrobe.