HUSK

 

  • Dersom du allerede har et brukernavn/mobilnummer for ¨logge inn" i shop online, bruker du det samme for å logge inn i appen.
  • Oppgi ditt mobilnummer eller vi app/sms hver gang du handler, så din bonus blir registrert.
  • Husk alltid å skriv landskode 47 foran ditt mobilnummer når du logger inn/registrerer deg i appen. 
  • Allerede medlem, men husker ikke ditt passord? Klikk på «glemt passord/kan ikke logge inn».
  • Ikke medlem enda? Klikk på «jeg vil bli medlem», og registrer deg direkte i appen.

SPØRSMÅL & SVAR

Jeg er allerede medlem men kan ikke logge inn
Hvis du allerede er medlem og har logget deg inn i vår shop online på våre medlemssider før, så bruker du nøyaktig de samme innloggingsopplysningene. Har du glemt dine opplysninger? Klikk på «glemt passord», og bestill et nytt passord til ditt mobilnummer eller e-postadresse.

Jeg har bestilt nytt passord men får ikke svar
Det kan være vi har feil e-postadresse eller telefonnummer i vår database. Hvis disse ikke er like får du ikke informasjonen fra oss. Kontakt kundeservice for å sjekke at vi har riktig mobilnummer og/eller e-postadresse på deg i databasen.. Kontakt kundeservice på info@kappahl.com eller ring 800 12533.

Jeg er medlem, men har aldri logget inn på shop online/medlemssidene.
Da må du opprette innlogging. Det gjør du direkte i appen ved å klikke på glemt passord/kan ikke logge inn. Velg om du vil ha dine opplysninger via e-post eller til din mobiltelefon.

Jeg får ikke lastet ned appen.
For å laste ned appen må du ha en Androidtelefon med norsk simkort eller en Iphone med regionsinnstilling Norge og norsk språk for at appen skal fungere.

Jeg får ikke min velkomstgave!
Velkomstgaven er 1000 bonuspoeng i form av en bonussjekk på 50kr. Bonussjekken finner du under MY CARD i appen, ved å klikke på BONUS. Hvis velkomstgaven ikke vises etter at du har lastet ned appen, så prøv å logge deg ut av appen og deretter logge inn igjen. (Bonusen oppdateres hver halve time, så vent 30 minutter før du prøver å logge ut og inn igjen). Hvis du ikke har mottatt din sjekk etter en uke, så kontakt kundeservice på info@kappahl.com eller ring 800 12533.

Hvordan benytter jeg min Bonussjekk?
Du kan bruke din bonus både i butikk og online. Logg deg inn i KappAhls app eller på kappahl.com for å se om du har opparbeidet bonus som du kan benytte. Du aktiverer bonussjekken din i kassen. Du kan aktivere flere bonussjekker samtidig. Du kan også deaktivere en eller flere bonussjekker hvis du angrer deg og heller vil benytte bonusen ved en senere anledning. Obs! Bonussjekken kan ikke benyttes som betalingsmiddel for frakten online.

Får jeg tilbake min Bonus dersom jeg gjør en retur?
Bonusen fordeles på alle varer du har kjøpt. Ved en eventuell retur, så får du tilbake den delen av bonusen som er benyttet på det produktet du velger å levere tilbake. Returnerer du hele kjøpet, får du tilbake hele bonusen. Bonusen tilbakeføres innen ca. 24 timer og kan benyttes igjen ved en senere anledning.

Får ikke gamle medlemmer 50kr i bonussjekk som velkomstgave?
Selvfølgelig får også gamle medlemmer en bonussjekk i velkomstgave. Appen er din digitale moteklubb som er for alle medlemmer både gamle og nye.

OBS! Velksomstrabatten gjelder bare en gang pr medlem. Laster du ned appen på en annen telefon så får du ikke dobbel bonus ( eller dobbel velkomstrabatt)