Jeans str 86-128

Her finner du jeans som barna kan leke og ha det gøy i. Behagelige og slitesterke jeans i størrelse 86-128. I vårt utvalg finner du mange jeansmodeller fra loose til bootcut. Alle jeans har praktisk justerbar midje. Dessuten er våre jeans sporbare fra materiale til leverandør.

Ta vare på dine jeans Bærekraft for jeans

Ta vare på dine jeans

Slik tar du godt vare på dine jeans

Jeans trenger ikke vaskes spesielt ofte, det er ofte tilstrekkelig å lufte dem ved behov og punktbehandle eventuelle flekker. Les vaskerådene på plagget når det er tid for å vaske det.

Her er våre tips for å få dine jeans til å holde lenge:

1. Tøm alle lommer, lukk glidelåser & knapper og vask alltid med innsiden ut. På den måten holder fargen lenger.

2. Punktbehandle eventuelle flekker så raskt som mulig. Litt gallesåpe eller flekkfjerningsmiddel kan gjøre underverker.

3. Velg et skånsomt vaskeprogram. Det er bra både for plagget og energiforbruket.

4. Dropp skyllemiddel og velg vaskemiddel for farget tøy, det er absolutt snillest mot klærne.

5. Unngå å tørketrumle dine jeans! Heng dem til tørk i tørkeskap eller på vaskestativ.

6. Jeans trenger ikke strykes, men lett damping kan både friske opp og glatte ut en rynkete bukse.

Gi dine jeans videre.

Når kjærligheten tar slutt, kan du enkelt levere inn dine gamle jeans i våre butikker. Vi sørger for at de gjenbrukes og blir til nye favoritter hos en annen. På den måten får dine jeans nytt liv samtidig som vi sammen sparer på jordens ressurser.

Bærekraft for jeans

Made with less.

Ærlig talt. Tradisjonell denimproduksjon er en stor belastning på planeten vår. Men med sertifiserte materialer og forbedret teknologi, EIM (Environmental Impact Measurement) kan vi produsere jeans du elsker med mindre vann, kjemikalier og energi sammenlignet med konvensjonelle metoder. Så du kan elske dem enda mer.

Less bad stuff.


Valget av råmaterialer er viktig. Derfor benytter vi kun sertifiserte alternativer som Better Cotton (BCI), økologisk bomull og resirkulert polyester. Vi har også jeans som inkluderer PCW (post-konsumentavfall), hvor bomullmaterialet er gjenvunnet til nye fibre.

Less energy.


For å produsere denimtekstiler går det vanligvis med store mengder energi. Det vil vi endre på gjennom smartere prosesser som krever mindre ressurser. Våre vaskemetoder bruker for eksempel bare halvparten så mye vann som konvensjonell denimvask.

Less chemicals.


Når bomullen blekes, farges og vaskes benyttes det kjemikalier. Det har stor påvirkning på miljøet. Når du velger et par jeans fra oss, så vet du at disse er produsert med strenge kjemikalierestriksjoner så det ikke er noen farlige emner i klærne du kjøper. Vi kontrollerer også at de som produserer våre klær jobber i et trygt og sikkert arbeidsmiljø, samt at fabrikkene renser eventuelt avløpsvann. Dessuten benyttes det mindre kjemikalier enn for konvensjonelle produksjonsmetoder.

Less water.


Til bare ett par jeans kan det gå med så mye som 11 000 liter vann. Det vil vi endre på! Bomull er en veldig tørst plante, og til konvensjonell dyrking benyttes ofte kunstig vanning. Vi har helt faset ut konvensjonell bomull og benytter kun sertifisert bomull for å redusere vannforbruket. Og ved å bruke smartere vaskeprosesser sparer vi minst 40% vann sammenlignet med konvensjonell denimvask.