Made for baby life.

Vi har samlet alt babyen din trenger å ha på seg for å nysgjerrig å utforske verden. Myke, herlige og omtenksomme plagg i mer bærekraftige materialer. Med smarte funksjoner som din baby kan vokse i. Som gjør livets små øyeblikk litt lettere, f.eks. når du må bytte bleie midt på natten...

Se kolleksjonen  Smarte funksjoner  Snille materialer

Smarte funksjoner.

Vokser babyen din så det knaker? Nettopp derfor har vi designet plagg med smarte funksjoner som doble knapperader og oppbrettbare mansjetter. De forlenger levetiden på dine babyklær. Og vår praktiske pyjamas med glidelås som kan åpnes i begge ender er perfekt for bleieskift på farten, eller midt på natten... Ganske enkelt smarte løsninger både for miljøet og for søvnige småbarnsforeldre.

"Smart and sustainable solutons for your growing little snuggle bug"

GOTS-sertifisert bomull.

Det aller beste for din baby, som viser omtanke for planeten vår. Vi produserer alle våre babyklær i myke og mer bærekraftige materialer som er ekstra behagelige mot huden. Og vi bruker kun økologisk bomull som er GOTS-sertifisert. Ganske enkelt et trygt valg for deg og babyen din.

Resirkulert polyester.

Vi produserer alle våre babyklær i myke og mer bærekraftige materialer som er ekstra behagelige mot huden. Og vi bruker kun økologisk bomull som er GOTS-sertifisert. Ganske enkelt et trygt valg for deg og babyen din. Ved å velge plagg som er laget av resirkulert polyester forbruker vi mindre av jordens verdifulle ressurser. Det krever mindre kjemikalier, vann og energi i produksjonen og bidrar reduserte utslipp av CO2. Dessuten blir det mindre restavfall. Materialene vi bruker for å produsere resirkulert polyester kommer nemlig fra plastavfall og rester fra produksjonsindustrien. Som i stedet for å kastes, blir til en deilig varm jakke for din lille baby. Følg med på vår reise mot et mer sirkulært kleskonsum.